ΝΕΦΡΟΣΕΝΤΕΡ

Με διάθεση για προσφορά, ασφάλεια και ποιότητα δημιουργήσαμε υπερσύγχρονα κέντρα Αιμοκάθαρσης με διεθνείς προδιαγραφές. Σκοπός και όραμα μας η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του.

Το επιστημονικό υπόβαθρο και η εμπειρία των Ιατρών μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, η ενσυναίσθηση και η ευγένεια του συνόλου του προσωπικού μας (επιστημονικού, διοικητικού & βοηθητικού) συνηγορούν σε μια πρότυπη νοσηλεία στους κόλπους της κλινικής. Η άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών και των οικογένειων τους, είναι οι βασικοί άξονες της δραστηριότητας μας.

Σε προϋπάρχον ακίνητο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα διεθνούς κύρους, Αριστομένη Προβελέγγιο, επί της οδού Μακεδονίας 5, στην Αθήνα, στεγάσαμε με μεράκι και αγάπη για τους υποβαλλόμενους σε τεχνητό νεφρό, μια υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης.

Η μονάδα της Νέφροσεντερ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από την πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Ομονοίας, το Πεδίο του Άρεως, το Εθνικό Μουσείο, το Πολυτεχνείο και το Υπουργείο Υγείας.

Όραμα μας η παροχή υπηρεσιών υψίστης ασφάλειας & ποιότητας.

Ως μονάδα αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, η ΝΕΦΡΟΣΕΝΤΕΡ μπορεί να προσφέρει όλα τα είδη θεραπειών αιμοκάθαρσης: Κλασική θεραπεία αιμοκάθαρσης (HD), Online Αιμοδιαδιήθηση (HDF) και Online Αιμοδιήθηση (HF) με όλα τα είδη φίλτρων αιμοκάθαρσης Υψηλής Διαπερατότητας (High Flux), Χαμηλής Διαπερατότητας (Low Flux) και ένα ευρύ φάσμα μεμβρανών).

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ HIGH ΚΑΙ LOW FLUX

ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΦΙΣΤΟΥΛΑ Η ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ INTERNET

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΣΝΑΚ, ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ΝΕΦΡΟΣΕΝΤΕΡ μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
1
1
40 χμ
από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας
1,5 χμ
από την Πλατεία Συντάγματος
5 χμ
από τον Παρθενώνα

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ασφάλεια, φιλοξενία και τα υψηλότερα πρότυπα για νεφροπαθείς.

Η ΝΕΦΡΟΣΕΝΤΕΡ μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η υψηλής ποιότητας νοσηλεία, το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό και η πρακτική λογική απέναντι στους ασθενείς της αιμοκάθαρσης και στις οικογένειές τους, τους κάνουν να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η μονάδα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από την πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Ομονοίας, το Πεδίο του Άρεως, το Εθνικό Μουσείο, το Πολυτεχνείο και το Υπουργείο Υγείας.

ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μακεδονιάς 9 και 3ης Σεπτεμβρίου, 10433
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 21 0822 8927
F. +30 21 0822 8927