ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ

Θέλουμε να παρέχουμε την ανώτατη ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών και ασφάλειας, και για αυτό δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικά εξελιγμένο και πολυτελές κέντρο αιμοκάθαρσης σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα στην περιοχή της Γλυφάδας, στην Αθήνα.

Η ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ βρίσκεται στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο προάστιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Σε μια περιοχή με πληθώρα από παραθαλάσσια ξενοδοχεία 5 αστέρων, όμορφες παραλίες, τη Λίμνη της Βουλιαγμένης και ατελείωτες επιλογές για διασκέδαση, οι ασθενείς που έρχονται από το εξωτερικό μπορούν να οργανώσουν ονειρεμένες διακοπές, ενώ οι ντόπιοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της περιοχής.

Η ελπίδα μας: Να κάνουμε τη ζωή των ασθενών ομορφότερη και πρακτικά ευκολότερη.

Ως μονάδα αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, η ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ μπορεί να προσφέρει όλα τα είδη θεραπειών αιμοκάθαρσης: Κλασική θεραπεία αιμοκάθαρσης (HD), Online Αιμοδιαδιήθηση (HDF) και Online Αιμοδιήθηση (HF) με όλα τα είδη φίλτρων αιμοκάθαρσης Υψηλής Διαπερατότητας (High Flux), Χαμηλής Διαπερατότητας (Low Flux) και ένα ευρύ φάσμα μεμβρανών).

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε.

 

 

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ HIGH ΚΑΙ LOW FLUX

ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΦΙΣΤΟΥΛΑ Η ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ INTERNET

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΣΝΑΚ, ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
1
2
2 χμ
από τις παραλίες της Γλυφάδας
6 χμ
από τα παρθένα νερά του Λαιμού Βουλιαγμένης
10 χμ
από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας
20 χμ
από το ναό του Ποσειδώνα

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ασφάλεια, φιλοξενία και τα υψηλότερα πρότυπα για νεφροπαθείς.

Η ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η υψηλής ποιότητας νοσηλεία, το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό και η πρακτική λογική απέναντι στους ασθενείς της αιμοκάθαρσης και στις οικογένειές τους, τους κάνουν να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η ΝΕΦΡΟΛΑΙΦ απέχει μόλις 2 χλμ. από τις παραλίες της Γλυφάδας και 6 χλμ. από τα καταγάλανα νερά του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Στο κέντρο της Γλυφάδας υπάρχει ποικιλία επιλογών. Απολαύστε τα ψώνια σας και στη συνέχεια επιλέξτε το εστιατόριο της αρεσκείας σας, για να δοκιμάσετε την ελληνική κουζίνα και να απολαύσετε ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό. Μια βόλτα κατά μήκος της μαρίνας της περιοχής είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα.

Υπάρχουν πολλές ακόμα δυνατότητες στην περιοχή, τις οποίες σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, όπως το ακρωτήριο Σούνιο, το Λαγονήσι, η Βάρκιζα και η Ανάβυσσος. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα και μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για αξέχαστες διακοπές.

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελ. Βενιζέλου 30, Γλυφάδα, 11675
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 210 9638 360
F. +30 210 9 638 361