ΝΕΦΡΟΚΛΙΝΙΚ

Η ΝΕΦΡΟΚΛΙΝΙΚ ΑΕ παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αιμοκάθαρσης για να καλύψει κάθε ανάγκη. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Λιβαδιά, σε εργοστάσιο 2500 τ.μ., που διαθέτει εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό και διατηρεί εκτεταμένο δίκτυο διανομής, εξυπηρετώντας όλα τα κρατικά νοσοκομεία, καθώς και ιδιωτικές κλινικές. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΝΕΦΡΟΚΛΙΝΙΚ ΑΕ, στο πλαίσιο των ποικίλων δραστηριοτήτων της, λειτουργεί μονάδα παραγωγής διαλυμάτων αιμοκάθαρσης (αυτόματο σύστημα αντίστροφης όσμωσης, δεξαμενές ανάμειξης από ανοξείδωτο χάλυβα και πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, φίλτρα αφαίρεσης μικρών και μικροσκοπικών αντικειμένων, κλπ.). Διαθέτει ακόμα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, το οποίο διεξάγει, όπου αυτό είναι εφαρμόσιμο, όλες τις δοκιμές που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (ΕΦ) και τα Διεθνή Πρότυπα, τα οποία και εξασφαλίζουν πλήρως ελεγχόμενη παραγωγή.

Η ΝΕΦΡΟΚΛΙΝΙΚ επικεντρώνεται κυρίως στην παρασκευή και εμπορία όλων των τύπων διαλυμάτων αιμοκάθαρσης (συμπυκνωμένα όξινα διαλύματα, συμπυκνωμένα οξικά διαλύματα που χρησιμοποιούνται με συμπυκνωμένα διττανθρακικά διαλύματα,
διαλύματα αναμιγμένα στις αναλογίες, διαλύματα χρησιμοποιούμενα με φύσιγγες διττανθρακικού νατρίου, διαλύματα για βιοδιήθηση, κλπ) και έχει αδειοδότηση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής καθαρότητας και πληρούν όλους τους κανόνες και τις απαιτήσεις της ΕΦ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nephroclinic-medicals.com

ΛΙΒΑΔΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Άγιος Γεώργιος, Λιβαδιά, 32007, Ελλάδα

Τ. 2261 043990
M. +306956034443, +306946790347